fbpx

Υπηρεσία

ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Κατασκευή Εφαρμογών για mobile

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Εφαρμογές για Android - IoS - Windows

Τα έξυπνα κινητά (smartphones) έχουν γίνει αναπόσπαστο και απαραίτητο κομμάτι της ζωής μας. Μέσα από αυτά τα τηλέφωνα που διακρίνονται για τη φορητότητα, την αυτονομία και την ευκολία στη χρήση τους, οι άνθρωποι μπορούν να έχουν τα πάντα στο χέρι τους.

Έτσι οι mobile εφαρμογές γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς για τους χρήστες ενώ παράλληλα, γίνονται ένα δυνατό εργαλείο για τις επιχειρήσεις. Επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να λειτουργούν, να πωλούν, να πληροφορούν και να επικοινωνούν άμεσα και ανεμπόδιστα, κάθε στιγμή.

Άρα, μέσω μιας mobile εφαρμογής, κατάλληλα διαμορφωμένης για την επιχείρηση σας, αποκτάτε άλλο έναν τρόπο να είστε κοντά στον πελάτη ή στους συνεργάτες σας.
Image

Μια επιτυχημένη εφαρμογή, μπορεί να σας προσφέρει:

Νέους τρόπους επικοινωνίας με τους υφιστάμενους πελάτες σας

Προσέλκυση νέων πελατών

Διαφοροποίηση από τους ανταγωνιστές που χρησιμοποιούν λιγότερα ή πιο παραδοσιακά μέσα.

Ενίσχυση της εταιρικής εικόνας σας, υπενθύμιση της παρουσίας σας στην αγορά και διάδοση της φήμης της εταιρίας σας.

Πιθανή αύξηση εσόδων (άμεση ή έμμεση ανάλογα με την εφαρμογή).

Ανάπτυξη εφαρμογών για Android

Το android είναι ένα λειτουργικό σύστημα ανοιχτού κώδικα (Open source). Αυτό σημάινει ότι ο κώδικας του είναι διαθέσιμος στους προγραμματιστές και χρήστες ώστε να έχουν την δυνατότητα να παρέμβουν και να κάνουν αλλαγές. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δίνει μεγάλη ευελιξία & ελευθερία στον χρήστη για να παραμετροποιήσει το περιβάλλον του κινητού του τηλεφώνου και να το προσαρμόσει στις δικές του απαιτήσεις και ανάγκες. Από την άλλη πλευρά όμως, οι παραμετροποιήσεις των χρηστών στο λειτουργικό σύστημα μπορεί να έχουν άμεσο αντίκτυπο στη σταθερότητα και ασφάλεια του λειτουργικού συστήματος.

Το android είναι αυτή τη στιγμή το ποιο διαδεδομένο λειτουργικό σύστημα για κινητά τηλέφωνα, υποστηρίζοντας πάρα πολλές συσκευές από εταιρίες όπως η Samsung, η Sony και η LG , έχοντας χιλιάδες εφαρμογές διαθέσιμες για εγκατάσταση στο google play.

Τα android κινητά πλέον είναι η σταθερή αξία στην αγορά, κάτι που σημαίνει ότι ένας πολύ μεγάλος αριθμός επισκεπτών εκεί μέσα θα ψάξει να βρει την επιχείρησή σας! Ξεκινήστε σήμερα την κατασκευή της δικής σας android εφαρμογής και αποκτήστε το δικό σας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο διαδίκτυο!

Ανάπτυξη εφαρμογών για iOS

Το iOS είναι το λειτουργικό σύστημα για κινητά τηλέφωνα της apple, τα iPhone. Ο κώδικας του iOS, σε αντίθεση με το android, δεν είναι ανοιχτού κώδικα (Open source). Επιπλέον, το iOS είναι φτιαγμένο αποκλειστικά γοια μία και μόνο συσκευή, το iphone, τοοποίο κατά συνέπεια το καθιστά λιγότερο παραμετροποιήσιμο, σε σχέση με το android.

Από την άλλη όμως, υπερτερεί σε σταθερότητα, ταχύτητα και ασφάλεια.

Τα κινητά iPhone έχουν αρχίσει να συγκεντρώνουν πλήθος χρηστών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, προσφέροντας εντυπωσιακή εμπειρία πλοήγησης. Συνεπώς, πολλές επιχειρήσεις, επιλέγουν να μπουν στο App Store με τη δική τους iOS εφαρμογή.

Μπορείτε και εσείς να αποκτήσετε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με ένα iPhone application. Αποτελεί σίγουρα μια παρουσία σε ένα δυναμικό κοινό που ολοένα αυξάνεται! Αν λοιπόν έχετε μια ιστοσελίδα και θέλετε να δημιουργήστε μια εξατομικευμένη και εύχρηστη εφαρμογή για τα smart phones, τότε χρειάζεστε ένα mobile application & φυσικά την Οpenware που θα αναλάβει την δημιουργία μιας τέτοιας εφαρμογής.

ΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ

Είστε έτοιμοι να απογειώσουμε
την επιχείρησή σας;

Openware Παραγωγή Λογισμικού

Δημιουργούμε
Ψηφιακές Εμπειρίες

Βρείτε μας

Σκιάθου 2, 54646,
Θεσσαλονίκη

Επικοινωνία

info@openware.gr
T: 2312315156
Follow Us - Fb. / Inst.