fbpx

Υπηρεσία

ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Κατασκευή mobile Εφαρμογών για iOS και Android

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Mobile εφαρμογές για Android - iOS

Η Ανάγκη για Mobile Εφαρμογές στη Σύγχρονη Εποχή

Η Επικράτεια των Έξυπνων Κινητών
Στη σημερινή εποχή, τα έξυπνα κινητά (smartphones) καταλαμβάνουν σημαντική θέση στην καθημερινότητά μας. Τα χαρακτηριστικά τους, όπως η φορητότητα, η αυτονομία και η ευχρηστία, επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν γρήγορη και άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες και υπηρεσίες.

Η Σημασία της Δημιουργίας Mobile Εφαρμογής στην Επιχειρηματικότητα
Οι mobile εφαρμογές έχουν καταστεί απαραίτητο εργαλείο για πολλές επιχειρήσεις. Εκτός από το να προσφέρουν μια βελτιωμένη εμπειρία στους χρήστες, βοηθούν τις επιχειρήσεις να λειτουργούν αποτελεσματικά, να ενημερώνουν τους πελάτες τους και να προωθούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους.

Προσαρμογή σε Διάφορες Πλατφόρμες: iOS και Android
Μια καλά δομημένη mobile εφαρμογή, είτε πρόκειται για δημιουργία iOS εφαρμογής είτε για δημιουργία εφαρμογής για Android, μπορεί να αποτελέσει έναν ισχυρό σύμμαχο για την επιχείρησή σας, δημιουργώντας έναν ακόμη διάδρομο επικοινωνίας με τους πελάτες και τους συνεργάτες σας.

Προτεραιότητες Σχεδίασης: Απλότητα και Λειτουργικότητα
Κατά την δημιουργία mobile εφαρμογής, η σχεδίαση αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για την επιτυχία της. Η απλότητα και η λειτουργικότητα πρέπει να είναι πάντα στο προσκήνιο. Ο χρήστης αναζητάει για μια εμπειρία που δεν θα τον απογοητεύσει, αλλά θα τον κατευθύνει απευθείας στο αντικείμενο της αναζήτησής του.

Ασφάλεια και Προστασία Δεδομένων
Με την αυξανόμενη χρήση των mobile εφαρμογών, η ανάγκη για ασφάλεια και προστασία δεδομένων είναι πιο επείγουσα από ποτέ.
Τόσο κατά την δημιουργία iOS εφαρμογής όσο και κατά την δημιουργία εφαρμογής για Android, ενσωματώνουμε  προηγμένα μέτρα ασφαλείας, εξασφαλίζοντας την ιδιωτικότητα του χρήστη και τα ευαίσθητα δεδομένα του.

Προσαρμοστικότητα και Εξέλιξη
Η τεχνολογία και οι προτιμήσεις των χρηστών εξελίσσονται διαρκώς. Ως εκ τούτου, η δυνατότητα μιας mobile εφαρμογής να προσαρμόζεται σε νέες ανάγκες και τάσεις είναι κρίσιμης σημασίας.
Η διαρκής ανανέωση και βελτίωση, βάσει των ανατροφοδοτήσεων των χρηστών, εξασφαλίζει την επιτυχία και την επιβίωση της εφαρμογής στον ανταγωνιστικό χώρο των mobile apps.

Image

Μια επιτυχημένη εφαρμογή, μπορεί να σας προσφέρει:

 • Νέους τρόπους επικοινωνίας με τους υφιστάμενους πελάτες σας
 • Προσέλκυση νέων πελατών
 • Διαφοροποίηση από τους ανταγωνιστές που χρησιμοποιούν λιγότερα ή πιο παραδοσιακά μέσα.
 • Ενίσχυση της εταιρικής εικόνας σας, υπενθύμιση της παρουσίας σας στην αγορά και διάδοση της φήμης της εταιρίας σας.
 • Πιθανή αύξηση εσόδων (άμεση ή έμμεση ανάλογα με την εφαρμογή).
 • Άμεση ανταπόκριση και παραλαβή ανατροφοδοτήσεων από τους χρήστες, επιτρέποντάς σας να βελτιώσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.
 • Κοινωνική διαδραστικότητα, ενθαρρύνοντας τους χρήστες να μοιράζονται και να συζητούν για την εφαρμογή σας με φίλους και οικογένεια.
 • Δυνατότητα λειτουργίας offline, δίνοντας στους χρήστες πρόσβαση στην εφαρμογή ακόμα και όταν δεν είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.
 • Ευελιξία στην παροχή προσωποποιημένων προσφορών ή εκπτώσεων, αυξάνοντας την πιθανότητα συναλλαγής και προσδίδοντας προστιθέμενη αξία στην εμπειρία του χρήστη.
 • Προσφέρει έναν πιο άμεσο τρόπο για να κρατήσετε τους χρήστες ενημερωμένους με ειδοποιήσεις push, που είναι συνήθως πιο αποτελεσματικές από το email marketing.
 • Δυνατότητα γεω-εντοπισμού, επιτρέποντας την παροχή υπηρεσιών ή προσφορών βάσει της τοποθεσίας του χρήστη.

Ανάπτυξη εφαρμογών για Android

Το Android, ως ανοιχτού κώδικα λειτουργικό σύστημα, παρέχει απεριόριστες δυνατότητες στους προγραμματιστές για την ανάπτυξη εφαρμογών για Android και τους τελικούς χρήστες. Χάρη σε αυτή την ελευθερία, ο καθένας έχει τη δυνατότητα δημιουργίας και παρέμβασης, να προσαρμόζει και να βελτιώνει το λειτουργικό προκειμένου να καλύπτει τις προσωπικές του ανάγκες. Ωστόσο, οι αλλαγές αυτές απαιτούν προσοχή, καθώς μπορούν να επηρεάσουν τη σταθερότητα και την ασφάλεια της συσκευής.

Αυτή τη στιγμή, το Android κατέχει την πρωτιά ως το πλέον διαδεδομένο λειτουργικό σύστημα για κινητά, με τεράστιο φάσμα συσκευών από γνωστές εταιρείες όπως η Samsung, η Sony και η LG. Το Google Play Store προσφέρει χιλιάδες εφαρμογές, καθιστώντας την εμπειρία του χρήστη ακόμη πιο πλούσια.

Στον δυναμικά εξελισσόμενο κόσμο της τεχνολογίας, ένα Android κινητό δεν είναι πλέον απλά μία συσκευή, αλλά ένας ψηφιακός συνεργάτης. Είναι σημαντικό για τις επιχειρήσεις να αναγνωρίζουν αυτήν την τάση και να παρέχουν λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες των χρηστών. Κατασκευάζοντας μια εφαρμογή Android, κάθε επιχείρηση μπορεί να επεκτείνει την παρουσία της στο διαδίκτυο, αναδεικνύοντας τα προτερήματα και τα προϊόντα της με έναν σύγχρονο και δυναμικό τρόπο.

Ανάπτυξη εφαρμογών για iOS

Το iOS είναι το λειτουργικό σύστημα για κινητά τηλέφωνα της apple, τα iPhone. Ο κώδικας του iOS, σε αντίθεση με το android, δεν είναι ανοιχτού κώδικα (Open source). Επιπλέον, το iOS είναι φτιαγμένο αποκλειστικά για μία και μόνο συσκευή, το iPhone, το οποίο κατά συνέπεια το καθιστά λιγότερο παραμετροποιήσιμο, σε σχέση με το android.

Από την άλλη όμως, υπερτερεί σε σταθερότητα, ταχύτητα και ασφάλεια.

Τα κινητά iPhone έχουν αρχίσει να συγκεντρώνουν πλήθος χρηστών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, προσφέροντας εντυπωσιακή εμπειρία πλοήγησης. Συνεπώς, πολλές επιχειρήσεις, επιλέγουν να μπουν στο App Store με τη δική τους iOS εφαρμογή.

Μπορείτε και εσείς να αποκτήσετε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με ένα iPhone application. Αποτελεί σίγουρα μια παρουσία σε ένα δυναμικό κοινό που ολοένα αυξάνεται! Αν λοιπόν έχετε μια ιστοσελίδα και θέλετε να δημιουργήστε μια εξατομικευμένη και εύχρηστη εφαρμογή για τα smart phones, τότε χρειάζεστε ένα mobile application & φυσικά την Οpenware που θα αναλάβει την δημιουργία μιας τέτοιας εφαρμογής.

Ανάπτυξη native mobile εφαρμογών για iOS & Android

Οι native εφαρμογές είναι σχεδιασμένες ειδικά για συγκεκριμένα λειτουργικά συστήματα κινητών, όπως το iOS για τα iPhone και το iPad, καθώς και το Android για την πλειονότητα των smartphones και tablets.

Οι native εφαρμογές προσφέρουν υψηλή απόδοση και σταθερότητα, καθώς είναι σχεδιασμένες ειδικά για το συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα. Επωφελούνται από όλες τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά της συσκευής, όπως την κάμερα, τον αισθητήρα αφής και τις ειδικές εντολές φωνής. Προσφέρουν μια πιο φυσική και ομαλή εμπειρία χρήστη, καθώς συμβαδίζουν με το γραφικό περιβάλλον του λειτουργικού συστήματος.

Η ανάπτυξη native mobile εφαρμογών απαιτεί τη συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρίες, όπως η Openware, που διαθέτουν την απαιτούμενη τεχνολογία,  τεχνογνωσία και εμπειρία στον τομέα. Η συνεργασία με την Openware εξασφαλίζει την ανάπτυξη εφαρμογών που προσφέρουν υψηλή ποιότητα και απόδοση, για τους χρήστες, ενισχύοντας την παρουσία σας στον κινητό κόσμο.

ΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ

Είστε έτοιμοι να απογειώσουμε
την επιχείρησή σας;

Openware Παραγωγή Λογισμικού

Δημιουργούμε
Ψηφιακές Εμπειρίες

Βρείτε μας

Σκιάθου 2, 54646,
Θεσσαλονίκη

Επικοινωνία

info@openware.gr
T: 2312315156
Follow Us - Fb. / Inst.