Κατασκευή E-Shop: 1400€*

Η εμπιστοσύνη των καταναλωτών στις online αγορές αυξάνεται χρόνο με το χρόνο και θεωρείται ως μια γρήγορη, εύκολη και διασκεδαστική εναλλακτική λύση στις συμβατικές πρακτικές αγοράς. Ο σχεδιασμός ηλεκτρονικών καταστημάτων έχει εξελιχθεί σε μία από τις βασικές υπηρεσίες της επιχείρησης μας.

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ηλεκτρονικά καταστήματα ( eshop) για ιδιώτες και μικρές επιχειρήσεις που εξασφαλίζουν στους πελάτες τους ότι θα βρουν αυτό που αναζητούν όταν το χρειάζονται.

Σχεδιάζουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ώστε να ταιριάζει με τις απαιτήσεις και branding σας και ενσωματώνουμε τα σχέδια μας σε μία από τις ισχυρότερες και δημοφιλέστερες open source πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου το Prestashop.

Ξεχωρίστε με ένα προσαρμόσιμο ηλεκτρονικό κατάστημα

Καλωσορίστε επισκέπτες από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή με ένα βελτιστοποιημένο για κινητές συσκευές ιστότοπο. Το PrestaShop εμφανίζετε όμορφα σε όλες τις οθόνες, είτε πρόκειται για επιτραπέζιους υπολογιστές είτε για smartphones και συσκευές tablet λόγο του προσαρμόσιμου σχεδιασμού του για κάθε τύπο οθόνης. Η Google κυκλοφόρησε τον νέο αλγόριθμο αναζήτησης 'Mobilegeddon' φέρνοντας σαρωτικές αλλαγές στον τρόπο που θα εμφανίζονται τα αποτελέσματα των αναζητήσεων και δίνοντας ώθηση στους ιστοτόπους οι οποίοι είναι φιλικοί προς τις κινητές συσκευές.

Εκτοξευτείτε στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης

Τα eshop μας κατασκευάζονται για να είναι φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης ώστε να μπορείτε να επιτύχετε στην μεγαλύτερη δυνατή προβολή τους. Προηγμένα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά, όπως προσαρμόσιμοι μετα-τίτλοι, μετα-περιγραφές και διευθύνσεις URL τα οποία είναι εύκολο να ανεβαίνουν στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης και να προσελκύουν νέους πελάτες. Ακόμη και τα template μας κατασκευάζονται και βελτιστοποιούνται με γνώμονα το να είναι φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης.

Σύστημα αναζήτησης & Πολλαπλά φίλτρα

Η προηγμένη αναζήτηση και τα φίλτρα χαρακτηριστικών βοηθούν τους πελάτες σας να εξοικονομήσουν χρόνο, προσφέροντας αποτελεσματικές δυνατότητες αναζήτησης προϊόντων. Καθορίστε ποιες κατηγορίες προϊόντων και χαρακτηριστικά τους (π.χ. χρώμα, μέγεθος, υλικό) θα είναι διαθέσιμα στα φίλτρα αναζήτησης και άμεσα οι πελάτες σας θα είναι σε θέση να βρουν αυτό ακριβώς αυτό που ψάχνουν σε δευτερόλεπτα.

Μετατρέψτε τα δεδομένα σε πωλήσεις

Στατιστικά στοιχεία τοποθετημένα απευθείας στην αρχική σελίδα του συστήματος διαχείρισης καθιστούν ευκολότερο από ποτέ να καταλάβετε τι συμβαίνει με την επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου σας. Θα πάρετε έξυπνες αποφάσεις που βασίζονται σε ακριβή πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο.

Ορισμός κανόνων καλαθιού

Ενθαρρύνετε τους πελάτες να αγοράσουν περισσότερα με δυναμικούς κανόνες τιμολόγησης όπως "1 + 1 δώρο". Δυνατότητα ομαδοποίησης πελατών και ορισμό διαφορετικων τιμών ανά ομάδα, κατώτατα όρια επιτρεπόμενων αγορών, εκπτώσεις, προσφορές και πολλά άλλα.

Κουπόνια και κωδικοί προσφορών

Δημιουργείστε προσαρμοσμένους κωδικούς έκπτωσης που επιτρέπουν στους πελάτες σας να εξοικονομήσουν ένα χρηματικό ποσό ή ποσοστό ή να επωφεληθούν από δωρεάν αποστολή προϊόντων. Επιβραβεύστε τους πελάτες για ορόσημα, όπως τις πρώτες παραγγελίες τους, τα γενέθλια τους και τις παραπομπές άλλων χρηστών του internet στο κατάστημά σας.

Σύστημα κριτικών (customer reviews)

Ενθαρρύνετε τα σχόλια πελατών στις σελίδες των προϊόντων σας. Αφήστε τους αγοραστές να σας βοηθήσουν να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών προς εσάς και να αυξήσετε το μοναδικό περιεχόμενο των σελίδων σας αυξάνοντας παράλληλα και το SEO της.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ 1 ΕΤΟΣ*

 • Φιλοξενία ιστοσελίδας σε χώρο 3.5GΒ (3500mb).
 • Δημιουργία απεριόριστων λογαριασμών e-mail (pop3).
 • cPanel Control Panel.
 • Απεριόριστες Βάσεις Δεδομένων MySql
 • Απεριόριστα SubDomains
 • Στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας, διαθέσιμα 24/24 μέσω internet με 2 προγράμματα για ακόμα πιο αξιόπιστα αποτελέσματα (Google Αnalytics, Webalizer, AWstats).
 • Ελληνική IP. Με χρόνο απόκρισης (ping requests) μικρότερο των 10ms από όλη την Ελλάδα!
 • Φίλτρα antispam και antivirus.
 • Eβδομαδιαίο και μηνιαίο (διπλό) back up της ιστοσελίδας.
 • Τεχνική υποστήριξη για την ιστοσελίδα από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της OpenWare τηλεφωνικά ή με e-mail.
 • Απομακρυσμένη διαχείριση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (web mail) για πρόσβαση στα εταιρικά e-mail από παντού στον κόσμο.
 • Aναβαθμίσεις ασφαλείας του server και των εκδόσεων των προγραμμάτων της ιστοσελίδας για 1 έτος.

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα περιλαμβάνει όλη τη διαδικασία του ηλεκτρονικού εμπορίου που εμπλέκει είτε τη χονδρική, είτε τη λιανική πώληση φυσικών και ψηφιακών προϊόντων στο Διαδίκτυο.


©2020 OpenWare. All Rights Reserved.

Search