Φιλοξενία ιστοσελίδων & eshops

Φιλοξενία ιστοσελίδων & eshops

H OpenWare παρέχει εξειδικευμένα πακέτα φιλοξενίας για την ιστοσελίδα ή το eshop (ηλεκτρονικό κατάστημα) σας,  εξασφαλίζοντας την ταχύτερη και ασφαλέστερη παρουσία σας στο Internet με Ελληνική IP. Διαθέτει η OpenWare dedicated server στο καλύτερο datacenter της Ελλάδας (World-Class Data Center της LAMDA HELLIX). Η LAMDA HELLIX, αποτελεί την πρώτη, πιo επιτυχημένη και ταυτόχρονα μόνη πιστοποιημένη στην Ελλάδα, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008 και ISO/IEC 27001:2005, εταιρεία παροχής υπηρεσιών Data Center Infrastructure Outsourcing & Integration.

Τα αργά site δεν αρέσουν σε κανέναν, ούτε τους ιδιοκτήτες αλλά ούτε φυσικά και στους επισκέπτες. Αν η ιστοσελίδα ή το eshop (ηλεκτρονικό κατάστημα) είναι αργό οι επισκέπτες σας θα πλοηγηθούν σε σελίδα ανταγωνιστή σας για ενημέρωση ή αγορές. Γι`αυτό πρέπει να αναζητήσετε ταχύτερη ανταπόκριση από τους ανταγωνιστές σας.

Η OpenWare αναβαθμίζει συνεχώς το λογισμικό και τις εγκαταστάσεις της και παρέχει συνεχώς νέες βελτιωμένες υπηρεσίες. Γιατί το αξιόπιστο hosting είναι υποχρέωσή σας!

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επιπλέον:

  • Χρήση SSD Disks - βελτίωση στην απόδοση και ταχύτητα της ιστοσελίδας ή του eshop (ηλεκτρονικό κατάστημα) σας ως και 40 φορές σε σχέση με τις συμβατικές λύσεις.
  • Δημιουργία απεριόριστων λογαριασμών e-mail , subdomains και βάσεις δεδομένων MySQL ή Postgres.
  • Στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας, διαθέσιμα 24/24 μέσω internet. Διαθέσιμα 2 προγράμματα για να επιλέξετε αυτό που σας ταιρίαζει και να κάνετε και σύνγκριση στατιστικών για μεγαλύτερη αξιοπιστία (Google Αnalytics, Webalizer, AWstats).
  • Εβδομαδιαίο και μηνιαίο back up της ιστοσελίδας ή του eshop (ηλεκτρονικό κατάστημα) σας
  • Χρήση πίνακα ελέγχου cPanel
  • Πρόγραμμα απομακρυσμένης διαχείρισης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (web mail) για πρόσβαση στα εταιρικά e-mail απ οποιοδήποτε σημείο.
  • eXploit Scanner & ModSecurity - Πρόκειται για δύο υπηρεσίες προστασίας από ιούς (eXploit Scanner) και από κακόβουλες επιθέσεις μέσω των url του κάθε site. To eXploit Scanner τρέχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να ελέγχει εάν υπάρχει κάποιο αρχείο με κακόβουλο περιεχόμενο και το απομακρύνει από την ιστοσελίδα σας.

©2020 OpenWare. All Rights Reserved.

Search