Λίγα λόγια για εμάς

Η πολυετής παρουσία του προσωπικού της OpenWare στο χώρο, έχει δημιουργήσει την απαραίτητη υποδομή και τεχνογνωσία, ώστε να παρέχει εξειδικευμένες λύσεις στα μέτρα των πελατών της, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές. Με την δυνατότητα παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών (από την μελέτη και την πρόταση, μέχρι την ολοκλήρωση, συγκεντρωμένες «κάτω από μία στέγη»), το αρτιότερα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό και με μόνιμο επίκεντρο τον πελάτη, η OpenWare αναλύει, μελετά, προδιαγράφει και υλοποιεί πρωτοποριακές και ολοκληρωμένες διαδικτυακές λύσεις και εφαρμογές.

Γιατί να μας επιλέξετε:

  • Ανοιχτό Λογισμικό: η χρήση των πρακτικών ανοιχτής αρχιτεκτονικής διασφαλίζει πολλά πλεονεκτήματα όπως το κατά πολύ χαμηλότερο κόστος ιδιοκτησίας λογισμικού (Total Cost of Ownership), GPL …
  • Αντικειμενοστρεφής Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Εφαρμογών (Object Oriented Application Development), διασφαλίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την ποιότητα των παρεχόμενων λύσεων.
  • Ένα σημείο επαφής & επικοινωνίας: Οι Σύμβουλοι εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μπορούν και διαχειρίζονται κάθε ανάγκη του πελάτη ξεκινώντας από τις ανάγκες που προκύπτουν κατά τον σχεδιασμό και καταλήγοντας σε θέματα τα οποία αφορούν τιμολογήσεις.
  • Ένα σημείο Υποστήριξης: Καθημερινή διαθεσιμότητα υποστήριξης (τηλεφωνική – ηλεκτρονική και onsite) από άτομα τα οποία μπορούν να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα.
©2019 OpenWare. All Rights Reserved.

Search